Βρείτε στον οδηγό

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
Κατασκευή ιστοσελίδων από 150€

Βρείτε στη σελίδα

Πάροχοι ενέργειας

 Πάροχοι ενέργειας


Το 2012 είναι μια σημαντική χρονιά για τον τομέα της ενέργειας στην Ελλάδα αφού τότε σταμάτησε το μονοπώλιο της ΔΕΗ, με εξαίρεση τα μη διασυνδεδεμένα νησιά. Έτσι πλέον στον χώρο της ενέργειας δραστηριοποιούνται αρκετές εταιρείες οι οποίες προσφέρουν οικονομικό ρεύμα σε όλους τους καταναλωτές. Ο μεγάλος ανταγωνισμός που υπάρχει σε συνδυασμό με τα ελκυστικά πακέτα προσφορών που θα βρείτε σε κάθε εταιρεία είναι ο λόγος που το ηλεκτρικό ρεύμα στη χώρα μας είναι πλέον φτηνό και οι υπηρεσίες που προσφέρονται έχουν πολύ μικρό κόστος. Ας κάνουμε όμως μια μικρή παρουσίαση της κάθε εταιρείας που προσφέρει ρεύμα σε χαμηλή τιμή.


Παρακάτω θα δούμε, με αλφαβητική σειρά, τους προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και προσφέρουν το ρεύμα σε με μικρό κόστος στους καταναλωτές.


ΔΕΗ

Η ΔΕΗ είναι η πιο παλιά εταιρεία στον χώρο του ηλεκτρικού ρεύματος και ιδρύθηκε το 1950 και για πάνω από 60 χρόνια ήταν ο μοναδικός πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας στη χώρα μας. Από το 2012, που έσπασε το μονοπώλιο της ΔΕΗ πλέον υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές εταιρείες. Σήμερα ακόμα κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό καταναλωτών όμως σιγά σιγά οι ισορροπίες αλλάζουν. Εκτός από την αγορά ηλεκτρικής ενέργειας δραστηριοποιείται και σε αυτή του φυσικού αερίου προσφέροντας οικονομικά τιμολόγια.


ΕΛΙΝΟΙΛ

Η ΕΛΙΝΟΙΛ είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο των καυσίμων ενώ από το 2018 έχει συνάψει συνεργασία με τον ΗΡΩΝ ο οποίος θα προμηθεύει ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο την ΕΛΙΝΟΙΛ. Είναι μια δυναμική εταιρεία η οποία προσφέρει στους πελάτες της πρόσβαση σε μια σειρά προϊόντων ενέργειας.


ΕΛΤΑ Ενέργεια

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ΑΕ έχουν μπει πλέον δυναμικά και στον χώρο της ηλεκτρικής ενέργειας δημιουργώντας τον πάροχο ΕΛΤΑ Ενέργεια. Διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο εξυπηρέτησης πελατών στην Ελλάδα και διακρίνεται για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.


ΖΕΝΙΘ

Η εταιρεία ΖΕΝΙΘ ιδρύεται αρχικά ως πάροχος φυσικού αερίου το 2000, από το 2017 και μετά δραστηριοποιείται και στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές και άψογη εξυπηρέτηση.


ΗΡΩΝ

Η ΗΡΩΝ είναι η πρώτη ιδιωτική εταιρεία που μπήκε στον χώρο της ηλεκτρικής ενέργειας και από το 2004 λειτουργεί με επιτυχία την πρώτη ιδιωτική μονάδα ενώ από το 2018 δραστηριοποιείται και στον χώρο του φυσικού αερίου.


Φυσικό Αέριο

Το Φυσικό Αέριο είναι μια ΑΕ στην οποία συμμετέχει η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου σε ποσοστό 100% και η οποία έχει πλέον εισέλθει δυναμικά και στον χώρο της ηλεκτρικής ενέργειας με χαμηλές ανταγωνιστικές τιμές και ανταγωνιστικά τιμολόγια.


Elpedison

Η Elpedison ιδρύθηκε το 2015 και εκτός από την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας πλέον από το 2017 δραστηριοποιείται και στον χώρο του φυσικού αερίου. Μια εταιρεία η οποία προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές στους οικιακούς πελάτες και του τους επιχειρησιακούς που έχει πλέον καταξιωθεί στον χώρο των προμηθευτών ηλεκτρικής ενέργειας.


ΚΕΝ

Η ΚΕΝ συστάθηκε το 2017 με σκοπό την παροχή ηλκετρικής ενέργειας σε χαμηλές τιμές. Το 2019 εξαγοράστηκε από την VOLTON αλλάζοντας έτσι σημαντικά τον ενεργειακό χάρτη της Ελλάδας. Επιπλέον δραστηριοποιείται και στον χώρο του φυσικού αερίου.


Nova Energy

Από τον Οκτώβριου του 2018 η Nova Energy συνεργάζεται με τη VOLTON και μπαίνει δυναμικά στον χώρο της ηλεκτρικής ενέργειας. Με λειτουργίες και δραστηριότητες που έχουν συγχωνευτεί με αυτές της Forthnet προσφέρει πλέον στον καταναλωτή ολοκληρωμένα πακέτα που συνδυάζουν τηλέφωνο, internet, τηλεόραση και φτηνό ρεύμα.


NRG

H NRG είναι μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στον χώρο της ηλεκτρικής ενέργειας και αποτελεί μέλος του ομίλου της  Μotor Oil και δραστηριοποιείται και στην προμήθεια φυσικού αερίου.


PetroGaz Energy

Η γνωστή σε όλους ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ από το 2018 έχει μπει δυναμικά στον χώρο της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας δημιουργώντας την PetroGaz Energy η οποία προσφέρει στους καταναλωτές ανταγωνιστικά πακέτα σε χαμηλές τιμές.


Protergia

Η Protergia αποτελεί μέλος του ομίλου Mytilineos και διαχειρίζεται όλες τις μονάδες που παράγουν ηλεκτρικό ρεύμα. Δραστηριοποιείται και στον τομέα της προμήθειας φυσικού αερίου προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες με μικρό κόστος και πακέτα προσφορών που συμφέρουν.


Solar Energy

Η εταιρεία αυτή ασχολείται με την προμήθεια και εμπορία ηλεκτρικού ρεύματος που προέρχονται αποκλειστικά από φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις.

Volton

Έχοντας πίσω της δυνατά ναυτιλιακά κεφάλαια η Volton μπαίνει δυναμικά στην αγορά του ηλεκτρικού ρεύματος προσφέροντας στους πελάτες της ελκυστικές προσφορές και χαμηλά τιμολόγια στην κατανάλωση ρεύματος ενώ πλέον δραστηριοποιείται και στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας.


Volterra

Μια από τις πιο δυναμικές εταιρείας στον χώρο της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας σε οικονομικές τιμές είναι η Volterra η οποία δημιουργήθηκε το 2010.


Watt+Volt

Από το 2011 η Watt+Volt προσφέρει οικονομικές και ποιοτικές υπηρεσίες παροχής ρεύματος στους πελάτες της ενώ από το 2015 ασχολείται και με την προμήθεια φυσικού αερίου.


We Energy

Από το 2018 η We Energy προσφέρει ρεύμα στους πελάτες της το οποίο προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.


Η παρουσίαση των παρόχων ρεύματος έγινε από το πόρταλ ενέργειας Pir – Φθηνό Ρεύμα των ειδικών συμβούλων του Πανελληνίου Ηλεκτρικού Ρεύματος.

Κατηγορίες Επαγγελματικού Οδηγού Ελλάδας

Αγάλματα (12) Αγγειολόγοι (9) Αγγειοχειρούργοι (2) Αγιογραφίες (6) Αγορά χρυσού (19) Αθλητικά Είδη (17) Αθλητισμός (43) Αιματολόγοι (1) Ακουστικά Βαρηκοΐας (3) Ακτινολογικά Εργαστήρια (1) Αλλεργιολόγοι (1) Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (11) Αναπηρικά - Ορθοπεδικά Είδη (3) Ανδρικα ρουχα (44) Ανελκυστήρες - Ασανσέρ (3) Ανθοπωλεία (39) ανταλλακτικα αυτοκινητων (36) Αντιπροσωπείες Αυτοκινήτων (27) Αντιπροσωπείες Μοτοσυκλετών (10) Ανυψωτικά Μηχανήματα (2) Αποθήκευση (4) Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις (3) Αρχιτέκτονες (57) Ασανσέρ - Ανελκυστήρες (1) Ασφαλιστές (39) αυτοκίνητο (233) Αφροδισιολόγοι (5) Βάπτιση (2) Βενζινάδικα (26) βιβλιοπωλεία (21) Βιολογικά Προϊόντα (12) Βιομηχανία (37) Γαμος (11) Γαστρεντερολόγοι (1) Γενική Ιατρική (1) γιατροί (247) Γλύπτες (12) Γναθοχειρουργοί (1) Γραφεία Τελετών (11) Γραφικές τέχνες (99) Γυναικολόγοι (5) Δερματινα ειδη (20) Δερματολόγοι (5) Δημόσιο (50) Δημοσιογράφοι (20) Διαβητολόγοι (1) Διαιτολόγοι (1) Διασκέδαση (57) διαφήμιση (29) Δικαστικοί Επιμελητές (1) Δικηγόροι (18) Είδη Γραφείου (24) Είδη δώρων (23) Ειδη καπνιστού (1) Είδη Υγιεινής (2) εκδόσεις εκδοτικοί οικοι (5) Εκπαίδευση (59) Ενδοκρινολόγοι (7) ενεχυροδανειστήρια (17) επαγγελματικός εξοπλισμός (207) επιπλα (31) Εργαλεία (3) Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών (9) Εργοληψίες (11) Εσωρουχα (5) Εταιρείες ρεύματος (3) Ζαχαροπλαστεία (3) Ηλεκτρολόγοι (5) Ηλεκτρονικοί υπολογιστές (14) Καθαρισμός Κτιρίων (12) Καθαρισμός Χαλιών (9) καλές τέχνες (56) Κατασκευές Αλουμινίου (2) Καυσόξυλα (2) κετερινγκ (4) Κομμωτήρια (4) Κρύσταλλα (2) Λογιστες (13) Λογιστικα γραφεία (13) Μαιευτήρες (5) Μεταφορές (8) μοτο (1) Νευρολόγοι (19) Οδοντίατροι (5) Οικοδομικα (5) Οπτικα (7) Ορθοδοντικοί (3) Ορθοπεδικοί (6) ουρολόγοι (12) Οφθαλμίατροι (2) Παπουτσια (8) Πέλλετ (2) Ράφια (12) Ρευματολόγοι (3) Ρούχα (134) Σπίτι (154) Σύμβουλοι Επιχειρήσεων (27) Σχολές χορού (2) Ταξίδι (28) Ταπετσαρίες επίπλων (2) Ταπητοκαθαριστήρια (9) Τέντες (6) Τεχνικά Γραφεία (15) Τεχνικές Σχολές (1) Τζάμια (2) Τοπογράφοι Μηχανικοί (25) Τρόφιμα (53) υγεία (262) Υπηρεσίες (69) φούρνοι (64) Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης (10) Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών (9) Φυσικοθεραπεία (3) Ψυκτικοί (8) Ψυχίατροι (12) Ψυχολόγοι (2) Ωτορινολαρυγγολόγοι (3) Parking (4) pet shop (9)